TÁRSASTÁNC | Angyal Andrással►

ZUMBA | Angyal Andrással►

MAGÁNÓRÁK | amikor Önnek jó :-)▼

Maximális figyelem - Maximális hatékonyság

 

- a báli és esküvői akcióról a cikk alján tájékozódhat

 

A tánc magánórákat azok számára ajánljom, akik rugalmas időbeosztás mellett szeretnének személyre szabott információkat kapni tánctanáruktól.

A személyre szabott információk nyomán ez a tánctanulási forma a leghatékonyabb. Egyetlen óra alatt sokkal több információt lehet elsajátítani, mint akár 8 csoportos órán, hisz az átadott információ mennyisége mindig az egyén befogadóképességén múlik. Ha valaki gyorsan tanul, nagyon sok információhoz juthat rövid idő alatt. Aki lassabban tanul, annak sokkal több az esélye arra, hogy a kapott információt több szemszögből is megvilágítsák számára, így jobban megérti a hallottakat, látottakat.

Fontos, hogy mindig legyen kitűzött cél. Cél lehet az esküvői táncok gyakorlása a nagy eseményre, versenyzővé válás, formában tartás (fogyás) de sok más célt is találhatunk. Megjegyzem, hogy versenyző bárki lehet, nem feltétlenül kell korán kezdeni. 

 

Javaslom mindenkinek, próbálja ki minél előbb, hogy a táncparkett ördögévé válhasson:-)

 

Folyamatos a csatlakozási lehetőség!

 

BÁLI és ESKÜVŐI AKCIÓ!

Ha szeretne felkészülni a nagy eseményre, de úgy érzi korrepetálásra van szüksége, 5 alkalom előre lefoglalása és kifizetése esetén 15% kedvezményben részesül az óradíjból. 

Árak:

A magánóra díja a  tanári díjból és a teremhasználti díjból tevődik össze.

 

Teremhasználati díj: 2.000 ft / alkalom (egy személyre és egy párra is ez az ár vonatkozik)

 

HEALTH&DANCE
© 2009 All Rights Reserved