TANFOLYAMAINK

A Polai Tánciskolában teljesen stresszmentesen, az Ön igényeinek megfelelő exkluzív környezetben sajátíthatja el a világ legnépszerűbb táncait. Ha még ennél is többre vágyik, tanáraink készséggel állnak rendelkezésére magánórák keretében. Nálunk a kor nem akadály! A tánc összeköt minden korosztályt.


Kezdje a világtánc Alap I és II tanfolyammal, amelyen valamennyi táncban elsajátíthatja és tökéletesítheti a kezdő lépéseket.

angolkeringő, bécsikeringő, foxtrott, tangó, slow fox

rumba, szamba, cha-cha-cha, paso doble, jive

bugi, blues, disco-fox, single-disco


Az alap tánctanfolyamok után már jöhet is a haladó! Még több lépéskombinációval, új figurákon keresztül könnyedén juthat el a világtáncok alapos és használható ismeretéig – Bronz, Ezüst és Arany Bronz, Ezüst és Arany

INDULÓ CSOPORTJAINK
 • BOYS AND GIRLS (13-18 közötti korosztály)
  Azoknak a fiataloknak ajánljuk, akik most ismerkednek a tánccal: épp a szalagavató előtt állnak, vagy az első bál vár rájuk. Ha szeretnél felszabadultan és magabiztosan mozogni, itt a helyed!

 • ELEGANCE (19-39 közötti korosztály páros)
  Szeret táncolni, de kevés a megfelelő hely és alkalom? A páros táncok rajongóit színvonalas környezetben várjuk. Nálunk mindent megtanulhatnak, amire a táncparketten szükségük lehet.

 • PRESTIGE (40 feletti korosztály páros)
  A kiterjedt társasági életet élő, sikeres emberek figyelmébe ajánljuk. Professzionális oktatók, prémium környezet, exkluzív táncestek. Ön keresve sem találhat megfelelőbb helyet tánctudása pallérozására!

 • CITY (19-40 közötti korosztály szingli)
  A tánc ápolja a lelket, karban tartja a testet, feloldja a gátlásokat, összehozza az embereket… Ha tudatosan élsz, törődsz a mentális és fizikális egészségeddel, csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg a tánc varázslatos erejét.

EGYÉB TANFOLYAMOK, WORKSHOPOK

Akinek már a vérében van a ritmus, az további táncfajtákkal is megismerkedhet speciális kurzusok és workshopok keretében.

ETIKETT-BIZONYÍTVÁNY

Egyáltalán nem mindegy, hogyan jelenünk meg mások előtt. Aki nem szeretne szégyenben maradni, annak ismernie kell az aktuális uralkodó szokásokat. Ez a családi összejövetelekre éppúgy vonatkozik, mint az állásinterjúkra. Talán még a flörtre is? Hát persze!

Ne aggódjon, nem begyepesedett, ősrégi szokásokat akarunk a fejébe verni! Olyan trükköket árulunk el Önnek, amelyek a magánéletében és a munkahelyén egyaránt segítségére lehetnek. Tánctanfolyamok keretén belül külön workshopokat rendezünk a következő témákban:

 • Workshop I:
 • Workshop II:
 • Workshop III:
 • Workshop IV:
 • „Nyelvi kultúra” A szavak hatalma – a nyelv hatalma!
 • „Partik és bálok” Irány a táncparkett!
 • „Megjelenés” Ruha teszi az embert – még ma is!
 • „Fortélyok az étkezőasztalnál” Az étkezést is tanulni kell!

Ha Ön mind a négy workshopot sikeresen teljesíti, egy igazi etikett bizonyítványt szerez, amely bizonyítja, hogy elvégezte a kurzusainkat. Az itt szerzett tudást sikeresen hasznosíthatja az üzleti életben is…

HEALTH&DANCE
© 2009 All Rights Reserved